Selecteer één van de categorieën
naar keuze.

IMITATIES / LOOK A LIKES
TYPETJES / IMPROVISATIE ACTEURS
ONTVANGST / ENTREE ACTS
LIVE ACTS
KINDERVERMAAK
SINTERKLAAS ENTERTAINMENT
KERST ENTERTAINMENT

Genre / thema
FOUT
HOLLANDS
CARNAVAL

HOME

Video van Sinterklaas

Ieder jaar weer zorgen wij er voor dat kinderen én hun ouders oog in oog komen te staan met de échte Sint! Alleen verloopt in deze tijd alles net even anders, maar daarom niet minder gezellig!

Sinterklaas maakt graag een persoonlijk bericht speciaal voor uw werknemers, of voor de kinderen van uw werknemers.

Natuurlijk behoord een videoboodschap voor op de pakjesavond ook tot de mogelijkheden!

“Drukt u maar op play...”
Elk detail is een lust voor het oog! Wilt u de grootste kindervriend dit jaar op beeld verwelkomen, Sint maakt ook uw digitale Sinterklaasdromen meer dan waar!


Videoboodschap voor op de zaak
U kunt er voor kiezen om een videoboodschap te laten maken gericht aan uw fijne werknemers, of gericht aan de kinderen van uw werknemers. U dient ons dan alle informatie voor 15 november aan te leveren.

Videoboodschap voor tijdens de pakjesavond.
Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde videoboodschap te laten maken voor tijdens de gezellige pakjesavond! U dient ons dan alle informatie voor 30 november aan te leveren.

Bekijk hier onder de promovideo

\

 

 

 


Prijzen
€ 595,- voor de Sint bedrijfsvideo (ex BTW.)
€ 95,- voor de pakjesavond video

Duur video
Bedrijfs video 30 min.
Pakjesavond video 15 min.
Website
www.deechtesint.nl

Zoekwoorden;
Persoonlijke SINTERKLAAS video bestellen, SINTERKLAAS video bestellen, SINTERKLAAS video tijdens bedrijfsfeest, SINTERKLAAS bij u thuis op de tv, DE ECHTE SINTERKLAAS video boeken, SINTERKLAAS video ipv huisbezoek, SINTERKLAAS feest digitaal, SINTERKLAAS voor media en fotografie, SINTERKLAAS Corona Entertainment, 5 DECEMBER, SINTERKLAAS video boeken in Utrecht, SINTERKLAAS video boeken in Amsterdam, SINTERKLAAS video boeken in Amersfoort, SINTERKLAAS video boeken in Rotterdam, SINTERKLAAS video boeken voor bedrijfsfeest.